3, 2, 1...Sociální demokraté na Vysočině spouští velkou kontaktní kampaň. Dnes míří na Žďársko

• Na Žďársku bude dnes převažovat oranžová.
  • Do ulic totiž vyráží sociálnědemokratičtí kandidáti, kteří usilují o přízeň voličů v blížících se parlamentních volbách.
  • Oranžový tým navštíví Žďár nad Sázavou, Bystřici nad Pernštejnem a Velké Meziříčí.

ČSSD na Vysočině spouští velkou kontaktní kampaň před blížícími se parlamentními volbami. Cílem jejich dnešní cesty je Žďársko. Naplánovány jsou hned tři zastávky, přičemž kormidla se ujme  novoměstský starosta a dvojka sociálnědemokratické kandidátky do parlamentních voleb na Vysočině Michal Šmarda. „Zastavíme se ve Žďáru nad Sázavou, Bystřici nad Pernštejnem a Velké Meziříčí. Chceme slyšet, jak se lidem na Žďársku žije a s čím je potřeba pomoci. Rádi bychom je také ujistili, že díky ČSSD nemusí mít obavy o to, že budou po volbách ohroženy jejich životní jistoty,” vysvětluje krajský předseda ČSSD Petr Krčál. Ve středu 29. září se pak oranžový tým přesune na Pelhřimovsko, kde bude k vidění v Humpolci, Pelhřimově a Kamenici nad Lipou a kde nebude chybět lídr sociálnědemokratické kandidátky, kterým je místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek.