Auta s polepem ČSSD vyráží do terénu

„Když bohatne země, musí bohatnout i lidé“. S tímto do dáli viditelným heslem budou Vysočinou projíždět bílo-oranžová auta ČSSD. Společná také bude fotografie lídra ČSSD na Vysočině vysočinského hejtmana Jiřího Běhounka. „Chceme být lidem blíž, v tomto případě jim pojedeme naproti. Vzkaz je přitom jasný. Když se v současnosti daří české ekonomice, musí z toho profitovat všichni lidé. ČSSD jako jedna z mála stran myslí na mladé rodiny, seniory či nemocné lidi,“ říká náměstek ministra pro legislativu, rovné příležitosti a lidská práva a krajský předseda Petr Krčál. S vozy se budou moci lidé potkat nejen během předvolebních mítinků, které se budou konat v každém z okresu našeho kraje, ale také během mnoha kulturních a sportovních akcí.

• Ve speciálních vozech vyjedou sociální demokraté na Vysočině za voliči.
  • Pro účely volební kampaně zvolili tradičního českého výrobce a tradiční barvy.
  • Na cestách budou nepřehlédnutelní stejně, jako je práce ČSSD pro Kraj Vysočina.

„Když bohatne země, musí bohatnout i lidé“. S tímto do dáli viditelným heslem budou Vysočinou projíždět bílo-oranžová auta ČSSD. Společná také bude fotografie lídra ČSSD na Vysočině vysočinského hejtmana Jiřího Běhounka. „Chceme být lidem blíž, v tomto případě jim pojedeme naproti. Vzkaz je přitom jasný. Když se v současnosti daří české ekonomice, musí z toho profitovat všichni lidé. ČSSD jako jedna z mála stran myslí na mladé rodiny, seniory či nemocné lidi,“ říká náměstek ministra pro legislativu, rovné příležitosti a lidská práva a krajský předseda Petr Krčál.  S vozy se budou moci lidé potkat nejen během předvolebních mítinků, které se budou konat v každém z okresu našeho kraje, ale také během mnoha kulturních a sportovních akcí.