ČSSD na Vysočině se připravuje na volby

V tomto týdnu se sešli členové volebního týmu ČSSD na Vysočině. V sídle Krajského výkonného výboru nechyběli také okresní lídři oranžové kandidátky pro nadcházející parlamentní volby. Vedle plánů už byly představeny první výsledky. „Začínáme nenuceně. Popřejeme lidem vydařenou druhou půlku letních prázdnin u nás doma na Vysočině,“ uvedl náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu a krajský předseda Petr Krčál.

• V plném proudu jsou přípravy parlamentních voleb na Vysočině.
  • Členové ČSSD se pravidelně scházejí v rámci pracovního týmu, který má přípravu voleb v našem regionu na starost.
  • Základem všeho bude kontaktní kampaň, v rámci které budou představeny nejen výsledky současné vlády, ale také rozvoj Kraje Vysočina pod vedením ČSSD.

V tomto týdnu se sešli členové volebního týmu ČSSD na Vysočině. V sídle Krajského výkonného výboru nechyběli také okresní lídři oranžové kandidátky pro nadcházející parlamentní volby. Vedle plánů už byly představeny první výsledky. „Začínáme nenuceně. Popřejeme lidem vydařenou druhou půlku letních prázdnin u nás doma na Vysočině,“ uvedl náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu a krajský předseda Petr Krčál. Po zahřívacím kole bude následovat ostrá kampaň. Ta bude čítat zahájení, volební turné s řadou zastávek a distribuci tiskovin. „Chceme být lidem nablízku. Dělat politiku od stolu nechceme a nebudeme. Díky tomu se můžeme opřít nejen o výsledky současné vlády vedené Bohuslavem Sobotkou, ale zmiňovat budeme také rozvoj Kraje Vysočina v čele s hejtmanem Jiřím Běhounkem,“ doplnil Krčál. Mezitím navštíví Vysočinu ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. Jeho cesta se uskuteční ve čtvrtek 3. srpna.