ČSSD pochodovala za vyšší mzdy. Své zastoupení měla i Vysočina

Hejtman Kraje Vysočina a lídr krajské kandidátky ČSSD Jiří Běhounek, krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál či mladí sociální demokraté se dnes v Praze zúčastnili pochodu za vyšší mzdy. Vzkaz účastníků byl přitom jasný: „Člověk má mít za práci dobrou mzdu, aby mohl důstojně žít.

• V Praze se dnes konal pochod za vyšší mzdy, který organizovala ČSSD.
  • Podpořit myšlenku, díky které se budou mít všichni zaměstnanci lépe, přijeli i sociální demokraté z Vysočiny.
  • Oranžová vlna se valila centrem hlavního města.

Hejtman Kraje Vysočina a lídr krajské kandidátky ČSSD Jiří Běhounek, krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál či mladí sociální demokraté z našeho regionu se dnes v Praze zúčastnili pochodu za vyšší mzdy.  Vzkaz účastníků byl přitom jasný: „Člověk má mít za práci dobrou mzdu, aby mohl důstojně žít. Nesouhlasíme s Andrejem Babišem, že je normální, aby v rodině vydělával muž 15 000 a žena 12 000.“ Prosazení vyšších mezd je jedním ze slibů, který ČSSD dala svým voličům. Stojí tak na jejich straně a bojuje za to, aby se měli líp.