ČSSD představuje lidem záruky dobrého života na Vysočině

V tomto týdnu odstartovalo turné ČSSD na Vysočině. Oranžový tým, který vede tandem Jiří Běhounek a Michal Šmarda, má již za sebou zastávky v Bystřici nad Pernštejnem a Polné. A odezva je víc než příznivá. Lidé se zajímají a ptají se. Každý názor je přitom důležitý. „Často s lidmi mluvíme o problémech s dopravou či o nízkých mzdách na Vysočině. Lidé mají také obavy o bezpečnost. A my jsme tu od toho, abychom jejich problémy pomohli vyřešit.

• S příznivou odezvou se setkal rozjezd turné ČSSD na Vysočině.
  • Kandidáti jdou lidem naproti. Chtějí znát jejich problémy, aby je pomohli vyřešit.
  • Své zástupce si lidé zvolí už za 10 dnů.

V tomto týdnu odstartovalo turné ČSSD na Vysočině. Oranžový tým, který vede tandem Jiří Běhounek a Michal Šmarda, má již za sebou zastávky v Bystřici nad Pernštejnem a Polné. A odezva je víc než příznivá. Lidé se zajímají a ptají se. Každý názor je přitom důležitý. „Často s lidmi mluvíme o problémech s dopravou či o nízkých mzdách na Vysočině.  Lidé mají také obavy o bezpečnost. A my jsme tu od toho, abychom jejich problémy pomohli vyřešit.  Netajíme se tím, že chceme pomáhat slabým proti mocným,“ říká novoměstský starosta a dvojka na krajské kandidátce ČSSD Michal Šmarda. V rámci turné se uskuteční ještě 6 zastávek, a to v každém okrese Kraje Vysočina. Ukončeno bude 19. října v Jihlavě. O den později se otevřou volební místnosti. „Volbou ČSSD mají lidé jistotu, že Vysočina zůstane dobrým místem pro život,“ dodává krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál