Čtvrtá on-line debata s členskou základnou se bude týkat zemědělství na Vysočině

• Sociální demokraté na Vysočině pokračují v on-line debatách s členskou základnou.
  • V pořadí čtvrtá se uskuteční v úterý 30. března a hlavními řečníky bude pětice odborníků na zemědělství.
  • Stěžejním tématem bude nejen současnost, ale také budoucnost zemědělství v Kraji Vysočina.

Pod facebookovou stránkou ČSSD Vysočina pokračují debaty s členskou základnou. V úterý 30. března se od 18.00 hod. uskuteční beseda se zemědělci a členy ČSSD Jiřím Uchytilem a Simonem Vítem, současným předsedou Výboru pro rozvoj strategických projektů, životní prostředí a MA 21 Martinem Hyským, bývalým radním Kraje Vysočina pro lesní a vodní hospodářství, zemědělství, životní prostředí Josefem Matějkem a v neposlední řadě majitelem biofarmy Sasov a členem strany zelených Jiřím Pykalem. Debatu, jejíž přenos poběží také na Zoomu, bude moderovat místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda. Stěžejním tématem přitom bude otázka zemědělství na Vysočině. Skloňována bude nejen jeho současnost, ale také pohled do budoucna. „Členové sociální demokracie na Vysočině mají další možnost on-line diskuse, kdy tentokrát budou všichni účastníci z našeho regionu. Pozornost totiž bude směřována na zemědělství, které neodmyslitelně patří k našemu kraji a za jehož rozvoj se sociální demokracie doslova pere. Sám jsem hodně zvědavý na aktuální názory,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál.