Děkujeme voličům za jejich podporu

ČSSD kandidovala v komunálních volbách na Vysočině celkem v 54 městech a obcích. Celkový výsledek pro stranu byl 3,18 % hlasů a v konkurenci ostatních politických stran a hnutí ji patří 3. místo. Díky tomu obsadí 194 zastupitelských křesel a nadále se bude moci podílet na správě měst a obcí v našem kraji. V Bystřici nad Pernštejnem, Novém Městě na Moravě, Okříškách či Velkém Meziříčí zůstávají v čele radnic sociálně demokratičtí starostové.

logo-orange2.jpg
  • Kandidáti ČSSD na Vysočině získali celkem 247 988 hlasů a obsadí 194 zastupitelských křesel.
  • V konkurenci ostatních politických stran a hnutí obsadila sociální demokracie na Vysočině místo na bedně.
  • Neztratily se také kandidátky do Senátu na Třebíčsku a Chrudimsku.

ČSSD kandidovala v komunálních volbách na Vysočině celkem v 54 městech a obcích. Celkový výsledek pro stranu byl 3,18 % hlasů a v konkurenci ostatních politických stran a hnutí ji patří 3. místo. Díky tomu obsadí 194 zastupitelských křesel a nadále se bude moci podílet na správě měst a obcí v našem kraji. V Bystřici nad Pernštejnem, Novém Městě na Moravě, Okříškách či Velkém Meziříčí zůstávají v čele radnic sociálně demokratičtí starostové.

Česká strana sociálně demokratická děkuje všem voličům, kteří podpořili kandidáty ČSSD.