Druhá on-line debata s členskou základnou zatočila s otazníky

• V tomto týdnu se uskutečnila v pořadí druhá on-line debata ČSSD na Vysočině s členskou základnou.
  • Hlavními řečníky tentokrát byli místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová, místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda a krajský předseda ČSSD Petr Krčál.
  • Skloňovanými tématy byly důchodová reforma, otázka dostupného bydlení, blížící se sjezd ČSSD a takéíprava na letošní parlamentní volby.

Pod facebookovou stránku ČSSD Vysočina pokračovaly on-line debaty s členskou základnou. V úterý 23. února se uskutečnila beseda s místopředsedkyní ČSSD a ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou, místopředsedou ČSSD a novoměstským starostou Michalem Šmardou a krajským předsedou ČSSD Petrem Krčálem, který byl rovněž moderátorem debaty. Pozornost byla věnována důchodové reformě, otázce dostupného bydlení, blížícímu se sjezdu ČSSD a také přípravě na letošní parlamentní volby. „Druhá debata přitáhla více posluchačů. Diskuze byla zajímavá, přičemž jsme zatočili se všechny otazníky. Těším se na další on-line setkání, kdy účast přislíbil místopředseda ČSSD a ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček,“ zhodnotil a zároveň nastínil konání v pořadí třetí on-line debaty krajský předseda ČSSD Petr Krčál.