Druhé on-line debaty s členskou základnou se zúčastní první dáma ČSSD Jana Maláčová

• Sociální demokraté na Vysočině pokračují v on-line debatách s členskou základnou.
  • V pořadí druhá se uskutečníúterý 23. února a hlavními řečníky budou místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová, místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda a krajský předseda ČSSD Petr Krčál.
  • Hlavními tématy tentokrát budou důchodová reforma, blížící se parlamentní volby, ale také další směřování sociální demokracie.

Pod facebookovou stránku ČSSD Vysočina pokračují debaty s členskou základnou. V úterý 23. února se od 18.00 hod. uskuteční beseda s místopředsedkyní ČSSD a ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou, místopředsedou ČSSD a novoměstským starostou Michalem Šmardou a krajským předsedou ČSSD Petrem Krčálem, který bude rovněž moderátorem debaty. Hlavními tématy tentokrát budou důchodová reforma, blížící se parlamentní volby, ale také další směřování sociální demokracie. „První debata se ukázala jako vítané zpestření v komunikaci s členskou základnou v současné nelehké době. Tím pádem jsme na v pořadí druhou debatu pozvali významnou osobnost sociální demokracie, kterou je první dáma ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. Těším se na jistě zajímavou diskuzi,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál.