Facebooková stránka Úspěšný Kraj Vysočina

• Sociální demokraté na Vysočině spustili facebookovou stránku Úspěšný Kraj Vysočina.
  • Jde o nápaditou prezentaci, prostřednictvím které představují svoji práci ve vedení Kraje Vysočina, ale také v obcích napříč naším regionem.
  • V jejím obsahu je posvíceno nejen na kandidáty ČSSD do blížících se krajských voleb, ale také úspěchy či cíle. Dojde také na recepty.

První měsíc provozu má za sebou facebooková stránka s názvem Úspěšný Kraj Vysočina. Dohledatelná je pod odkazem https://www.facebook.com/uspesnykraj/ a jejími tvůrci jsou sociální demokraté na Vysočině. „Spustili jsme ji, abychom lidem ukázali, že Kraj Vysočina má za sebou 12 úspěšných let. Není náhodou, že se tak stalo pod vedením ČSSD a v čele s vysočinským hejtmanem Jiřím Běhounkem. Využíváme přitom sociální sítě, abychom byli lidem blíž,“ přibližuje předseda vysočinské ČSSD Petr Krčál. V jejím obsahu jsou představovány nejen úspěchy jako jsou investice do všech krajských nemocnic či škol, ale také jednotliví kandidáti ČSSD na Vysočině do blížících se krajských voleb. Patřičné pozornosti se tu dostává také volebnímu programu s názvem Desatero pro spokojený život na Vysočině. Nejde však pouze o politický obsah. Pravidelně jsou tu publikovány i tipy na výlet a počítá se také s recepty, kdy vařit bude krajská radní pro oblast školství, mládeže a sportu a ke všemu také výborná kuchařka Jana Fialová.