Fotoohlédnutí: Bohuslav Sobotka a Lubomír Zaorálek diskutovali s lidmi na Vysočině

Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, Bystřice nad Pernštejnem, Rožná a Mitrov. V těchto místech se během čtvrteční návštěvy na Vysočině zastavili předseda vlády Bohuslav Sobotka a ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. Neprobíhala tu setkání na náměstích, ale představitelé ČSSD zavítali do velkých firem či se zastavovali s lidmi na ulici, aby si vyslechli jejich názory a shodli se na dalších krocích důležitých nejen pro Kraj Vysočina.

• Předseda vlády Bohuslav Sobotka a ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek navštívili včera Kraj Vysočina.
  • Přijeli, aby se potkali s lidmi a vyslechli si jejich názory. Diskutovalo se v podnicích, na ulici či v minipivovaru.
  • Lidé se zajímají především o sociální jistoty. Česká strana sociálně demokratická je přitom nejstarší tuzemskou politickou stranou a jedinou zárukou životních jistot pro lidi.
  • Čtvrteční den byl pak výjimečný pro Bystřici nad Pernštejnem, kde byl otevřen nový výrobní závod.

Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, Bystřice nad Pernštejnem, Rožná a Mitrov. V těchto místech se během čtvrteční návštěvy na Vysočině zastavili předseda vlády Bohuslav Sobotka a ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. Neprobíhala tu setkání na náměstích, ale představitelé ČSSD zavítali do velkých firem či se zastavovali s lidmi na ulici, aby si vyslechli jejich názory  a shodli se na dalších krocích důležitých nejen pro Kraj Vysočina. Lubomír Zaorálek navštívili žďárskou společnost Žďas a novoměstské podniky Medin a Sporten. Bohuslav Sobotka byl u otevření nového závodu v Bystřici nad Pernštejnem, čímž jeho vláda splnila jeden ze svých slibů. Společně se pak setkali s občany Rožné.