Fotoohlédnutí: ČSSD na Vysočině uspořádala oslavy 1. máje a Filipojakubské noci

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala na několika místech regionu oslavy 1. máje a pálení čarodějnic. Setkání, která se konala napříč regionem, přilákala stovky návštěvníků. Letošní oslava Svátku práce se nesla v duchu oslav 140 let od založení Sociálně – demokratické strany československé. „Sociální demokracie musí zůstat stranou, které bude hájit zájmy pracujících lidí, kteří si zaslouží férové podmínky,“ poznamenal krajský předseda ČSSD Petr Krčál.

• Jde o tradiční akce, které se těší velkému zájmu veřejnosti.
  • Společně s lidmi diskutovali a bavili se hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek,  krajští radní a zastupitelé a samozřejmě také zástupci obecních samospráv.
  • Vyšlo počasí i dobrá nálada.

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala na několika místech regionu oslavy 1. máje a pálení čarodějnic. Setkání, která se konala napříč regionem, přilákala stovky návštěvníků. Letošní oslava Svátku práce se nesla v duchu oslav 140 let od založení Sociálně – demokratické strany československé. „Sociální demokracie musí zůstat stranou, které bude hájit zájmy pracujících lidí, kteří si zaslouží férové podmínky,“  poznamenal krajský předseda  ČSSD Petr Krčál. Sociální demokraté tak budou nadále tlačit na zvyšování mezd, především pak u nízkopříjmových občanů. V návaznosti na to se vedla debata, zda-li má ČSSD vstoupit do vlády. „Rozhodnou o tom všichni členové ČSSD. Z mého pohledu je více než důležitá možnost prosazovat sociálnědemokratický program,“ uzavřel Krčál.