Fotoohlédnutí: ČSSD na Vysočině uspořádala oslavy 1. máje a Filipojakubské noci

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala na několika místech regionu oslavy 1. máje a Filipojakubské noci. Tradiční setkání, která se konala napříč regionem, přilákala mnoho návštěvníků. Lidé se přišli nejen bavit, ale také diskutovat. „Stěžejní tématy jsou péče o seniory a rodiny s dětmi. Jsme strana, která dlouhodobě hájí jejich zájmy.

• Vysočina v uplynulých dnech zoranžověla. ČSSD na mnoha místech oslavila Svátek práce, kterému předcházely oslavy Filipojakubské noci.
  • Společně s lidmi diskutovali a bavili se místopředseda Senátu PČR Milan Štěch, hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, krajští radní a zastupitelé a samozřejmě také zástupci obecních samospráv.
  • Vyšlo počasí i dobrá nálada.

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala na několika místech regionu oslavy 1. máje a Filipojakubské noci. Tradiční setkání, která se konala napříč regionem, přilákala mnoho návštěvníků. Lidé se přišli nejen bavit, ale také diskutovat. „Stěžejní tématy jsou péče o seniory a rodiny s dětmi. Jsme strana, která dlouhodobě hájí jejich zájmy. Svědčí o tom naše kroky nejen v současné vládě, kde úspěšně prosazujeme sociálnědemokratický program, ale také ve vedení Kraje Vysočina,“ uvedl předseda komise Rady Kraje Vysočina pro sociální oblast a krajský předseda ČSSD Petr Krčál.