Fotoohlédnutí: Setkání s kandidáty do Zastupitelstva Kraje Vysočina v Novém Městě na Moravě a Přibyslavi

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala další z oblíbených akcí pro veřejnost. Její představitelé se tentokrát sešli 15. září v Novém Městě na Moravě a Přibyslavi. Podpořit kandidáty a diskutovat s občany přijel i ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček.

Sociální demokracie na Vysočině uspořádala další z oblíbených akcí pro veřejnost. Její představitelé se tentokrát sešli 15. září v Novém Městě na Moravě a Přibyslavi. Podpořit kandidáty a diskutovat s občany přijel i ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček. V průběhu setkání byl představen program pro nadcházející krajské volby, přiblíženy byly priority a konkrétní cíle. Jde o zabránění privatizace veřejných služeb, posílení bezpečnostních opatření či nová pracovní místa v regionu. V naší práci se řídíme tím, že lidé si zaslouží jistoty.