Hamáček s Maláčovou míří na zahájení volební kampaně ČSSD na Vysočině

• Sociální demokraté na Vysočině oficiálně zahájí volební kampaň do blížících se parlamentních voleb.
  • Na startu je podpoří špičky ČSSD.
  • V čele oranžové kandidátky je osvědčený tandem Jiří Běhounek a Michal Šmarda.

Za účasti předsedy ČSSD, místopředsedy vlády a ministra vnitra Jana Hamáčka a místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové odstartují v sobotu 4. září sociální demokraté na Vysočině volební kampaň do blížících se parlamentních voleb. Zahájení se uskuteční v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Polnička. Před tím se výrazné tváře ČSSD společně s místopředsedou ČSSD, poslancem a lídrem sociálnědemokratické kandidátky na Vysočině Jiřím Běhounkem představí na zahájení tradiční akce s názvem Polničská kolejnice, která se koná od 14.00 hod. „Lidé mají jedinečnou příležitost se na vlastní oči přesvědčit, v jaké formě jsou špičky sociální demokracie. Zároveň se mohou dozvědět, jak chce ČSSD postavit naši zemi po pandemii opět na nohy. Rád připomenu, že díky naší straně rostly v České republice  důchody, zachránili jsme zemi před hromadným propouštěním v době, kdy nám bylo do zpěvu či jsme zavedli náhradní výživné. Najde se přitom spousta dalších důvodů, proč důvěřovat ČSSD a podpořit ji svým hlasem ve volbách,“ říká krajský předseda ČSSD Petr Krčál.