Je před námi 1. máj

• Sociální demokraté na Vysočině přeji všem vydařený 1. máj, který je Svátkem práce a lásky.
  • Zůstane přitom u přání na dálku. S ohledem na současná mimořádná opatření se totiž nebudou konat tradiční setkání pod hlavičkou ČSSD.

Ač současný boj s koronavirovou nákazou zastiňuje mnohé dění, je na místě zmínit, že sociální demokraté na Vysočině v rámci možností nezahálí. Na podzim je totiž čekají důležité krajské a senátní volby. Své vítězství v nich bude obhajovat ČSSD v čele s úspěšným hejtmanem Jiřím Běhounkem a současný místopředseda Senátu PČR a kandidát za pelhřimovský obvod Milan Štěch. Velké šance na vítězství má také kandidát na Žďársku, kterým je místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda. „Máme již schválenou kandidátní listinu pro krajské volby, volební program a naplno také pracuje volební tým. Nalajnovaná je již volební kampaň a za svoji práci se rozhodně nemáme co stydět. I přes současné problémy se na Vysočině nikdy nežilo lépe,“ popisuje krajský předseda na Vysočině Petr Krčál.