Jedeme za vámi! ČSSD na Vysočině spouští velkou kontaktní kampaň

• Od 27. září se Kraj Vysočina zbarví dooranžova.
  • Do ulic vyráží sociálnědemokratičtí kandidáti, kteří usilují o přízeň voličů v blížících se parlamentních volbách.
  • Navštíví každý okres, aby s lidmi diskutovali, jak zlepšit život v našem kraji.

ČSSD na Vysočině spouští velkou kontaktní kampaň před blížícími se parlamentními volbami. Za voliči vyráží v pondělí 27. září, kdy navštíví Žďársko. Zde oranžový tým v čele s dvojkou kandidátní listiny ČSSD, kterou je novoměstský starosta Michal Šmarda, zavítá do Žďáru nad Sázavou, Bystřice nad Pernštejnem a Velkého Meziříčí. „Míříme do každého z okresů našeho kraje. Chceme jít lidem naproti, znát jejich problémy a nabídnout jim řešení,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál. Po Žďársku navštíví oranžový tým také Pelhřimovsko (ve středu 29. září), kde bude k vidění v Humpolci, Pelhřimově a Kamenici nad Lipou a kde nebude chybět lídr sociálnědemokratické kandidátky, kterým je místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek. O den později se oranžová vlna přivalí na Třebíčsko (čtvrtek 30. září), kde jsou plánovány zastávky před JE Dukovany, v Rouchovanech a Jaroměřicích nad Rokytnou. Za voliči se oranžový tým vypraví také na Havlíčkobrodsko (středa 6. října) a Jihlavsko (čtvrtek 7. října). „Jdeme do voleb s tím, aby voličům nikdo neohrozil jejich životní jistoty,” burcuje před rozjezdem velké kontaktní kampaně Jiří Běhounek.