Jiří Běhounek pro Jihlavskou Drbnu: Chceme spravedlivé důchody pro všechny

• Redakce webu Jihlavská Drbna představila lídra parlamentní kandidátky ČSSD v Kraji Vysočina, kterým je místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek.
  • Za pozornost stojí nejen jeho profil, kdy mimo jiné 12 let vedl Kraj Vysočina v pozici hejtmana a samozřejmě také programové priority a volební program, prostřednictvím kterých chtějí sociální demokraté oslovit voliče.
  • ČSSD vstupuje do parlamentních voleb s volebním programem, v němž nechybí snaha o růst platů platů, zvláště v sociálních službách. Cílí také na mladé rodiny, pro které nemá být vlastní bydlení pouhý sen, vzdělání by mělo být zdarma a dostupné.

Lídra parlamentní kandidátky ČSSD v Kraji Vysočina, kterým je místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek, vyzpovídala redakce webu Jihlavská Drbna. Stěžejním tématem byly blížící se parlamentní volby, zmíněna byla také práce za poslední čtyři roky ve vládě.  V sociální oblasti zmínil Jiří Běhounek růst důchodů, zvýšení rodičovského příspěvku nebo opětovné proplácení prvních třech dnů nemocenské. „Prosadili jsme též Antivirus program nebo navýšili platy učitelům,“ vypočítal pozitiva končícího volebního období Jiří Běhounek. Za podstatnou rovněž považuje skutečnost, že se omezil prodej potravin dvojí kategorie a práci na zajištění bezpečné České republiky. V rámci rozhovoru nezapomněl také pozdravit čtenáře Jihlavské Drbny. „Čtenáře Jihlavské Drbny srdečně zdravím a přeji jim hodně sil a hlavně zdraví. Ať přijdou k volbám, přečtou si volební programy stran a nemají-li se mnou problém, ať mě volí,“ uzavřel Běhounek.