Jiří Běhounek: Vysočina je ve skvělé kondici

Jakou léčbu plánujete Vysočině naordinovat na příští čtyři roky? Náš kraj v tuto chvíli nepotřebuje žádnou speciální léčbu. Je ve skvělé kondici a jeho blížící se “plnoletost“ se zatím obejde bez závaznějších nemocí. Pokud budeme se stejným nasazením pečovat o zdravotnictví, sociální služby, školství, dopravu, silnice, kulturu, zemědělství i vodní zdroje, dbát na vyrovnané hospodaření a vyhýbat se vzdušným zámkům, jsem si jist, že Vysočina bude nadále patřit k místům, kde se dobře žije.

imgl0086.jpg
  • Hejtman Kraje Vysočina a lídr kandidátky ČSSD do blížících se sněmovních voleb Jiří Běhounek v sobě primáře nezapře.
  • Staví na nohy nejen lidi, ale také náš kraj.
  • Pomáhat chce nadále. Výsledkem je dobrý život na Vysočině.

Jakou léčbu plánujete Vysočině naordinovat na příští čtyři roky?

Náš kraj v tuto chvíli nepotřebuje žádnou speciální léčbu. Je ve skvělé kondici a jeho blížící se “plnoletost“ se zatím obejde bez závaznějších nemocí. Pokud budeme se stejným nasazením pečovat o zdravotnictví, sociální služby, školství, dopravu, silnice, kulturu, zemědělství i vodní zdroje, dbát na vyrovnané hospodaření a vyhýbat se vzdušným zámkům, jsem si jist, že Vysočina bude nadále patřit k místům, kde se dobře žije.

Jak jste léčil náš kraj?

Mnohdy šlo o mravenčí práci. Pokud jsme řešili nějaký palčivý problémy, a nebylo jich málo, vždy jsme vyslechli všechny strany, zvážili různá řešení a vybrali to nejlepší. Na Vysočině nerozdělujeme lidi na horší a lepší, nikdo se na ostatní nekouká z vršku. A ač se názory na směřování obcí, kraje i státu mohou lišit, byl bych velmi nerad, kdyby dosavadní kus odvedené práce havaroval na představách, že jde všechno najednou prudce změnit.

Jste znám svým vřelým vztahem ke všem obyvatelům Vysočiny. Co byste jim rád vzkázal?

Rád bych poděkoval všem obyvatelům Vysočiny za jejich zásadní přínos k dosaženým úspěchům celého regionu. Pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 20. a 21. října věřím, že chvilku k návštěvě volební místnosti najde každý, protože každý hlas rozhoduje o naší společné budoucnosti a ovlivní směr dalšího vývoje našeho státu i významným způsobem žití na Vysočině. Přeji všem hezký podzim a ve volbách šťastnou ruku.