Kandidáti ČSSD přejí fajnové léto na Vysočině

Plakátovací plochy na Vysočině z části obsadily známé tváře z ČSSD. K nim je připojen letní vzkaz směrem k občanům. Fajn léto přeje první pětice kandidátů ČSSD do nadcházejících parlamentních voleb. Hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek je vyfocen na pelhřimovském náměstí, novoměstský starosta Michal Šmarda je zachycen na cyklostezce poblíž Vysočina Areny, starosta Rouchovan Vladimír Černý stojí u u vodní nádrže Dalešice, primář havlíčkobrodské porodnice Pavel Antonín navštívil s fotografem Kukuřičné bludiště nedaleko Jihlavy a podnikatelka Marie Rubišarová Medová je vyobrazena společně se Zoologickou zahradou Jihlava.

• Nenucenou formou se obyvatelům Vysočiny představili kandidáti ČSSD do blížících se parlamentních voleb.
  • První pětice kandidátů popřála lidem fajn léto na Vysočině.
  • Kdo čekal škrobený vzkaz, mýlí se. Kandidáti byli zachyceni v místech, které mají rádi.

Plakátovací plochy na Vysočině z části obsadily známé tváře z ČSSD. K nim je připojen letní vzkaz směrem k občanům. Fajn léto přeje první pětice kandidátů ČSSD do nadcházejících parlamentních voleb. Hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek je vyfocen na pelhřimovském náměstí, novoměstský starosta Michal Šmarda je zachycen na cyklostezce poblíž Vysočina Areny, starosta Rouchovan Vladimír Černý stojí u u vodní nádrže Dalešice, primář havlíčkobrodské porodnice Pavel Antonín navštívil s fotografem Kukuřičné bludiště nedaleko Jihlavy a podnikatelka Marie Rubišarová Medová je vyobrazena společně se Zoologickou zahradou Jihlava. „Začali jsme nenuceně. Popřáli jsme lidem fajnové prožití léta u nás doma na Vysočině. Odezvy jsou více než příznivé,“ řekl náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu a krajský předseda Petr Krčál. Po zahřívacím kole bude následovat ostrá kampaň. Ta bude čítat zahájení, volební turné s řadou zastávek včetně diskuzí s občany a také distribuci tiskovin. „Budeme lidem nablízku. Nesníme přitom a děláme politiku pro lidi. Opřít se můžeme nejen o výsledky současné vlády pod vedením Bohuslava Sobotky, ale také o nezpochybnitelný rozvoj Kraje Vysočina,“ doplnil Krčál.