Lídr ČSSD v parlamentních volbách na Vysočině? Nejen u voličů vede Jiří Běhounek

• V termínu 8. a 9. října se letos uskuteční volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.
  • Na Vysočině bude za ČSSD poslanecký mandát obhajovat současný poslanec a krajský zastupitel Jiří Běhounek.
  • Právě jeho jméno je nejčastěji zmiňováno coby lídra sociálnědemokratické kandidátky v našem kraji.

Díky známému termínu jsou již nahlas skloňovány parlamentní volby, které se letos uskuteční 8. a 9. října. Volební událost tohoto roku rezonuje také v táboře sociálních demokratů na Vysočině, kde bude poslanecký mandát obhajovat současný poslanec a krajský zastupitel Jiří Běhounek. Právě on se řadí mezi adepty na vedení oranžové kandidátky v našem kraji. „Těší mě, že si lidé moji práce nejenže všímají, ale také ji oceňují. Tím pádem jsem byl osloven vést kandidátku ČSSD v parlamentních volbách na Vysočině. Hlavní slovo však bude mít členská základna,“ říká Jiří Běhounek. Kus práce odvedl nejen ve funkci poslance, ale také coby bývalý hejtman, díky kterému se Vysočina postavila na nohy. „Svědčí o tom také rekordní počet preferenčních hlasů, které obdržel v posledním volebním klání na Vysočině, kterými byly krajské volby,“ podtrhuje jeho práci krajský předseda Petr Krčál.