Lubomír Zaorálek navštíví v tomto týdnu Vysočinu

Ve čtvrtek 3. srpna navštíví Kraj Vysočina ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. První zastávkou bude obec Heřmanov na Žďársku, která v letošním roce zvítězila v soutěži Vesnice Kraje Vysočina. Společně s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem předají jejím zástupcům ocenění. „Půjde o celodenní návštěvu našeho kraje. A jelikož přivítáme ministra zahraničí, představíme výsledky Kraje Vysočina, které přesahují hranice naší republiky. Tím je míněna úspěšná spolupráce mezi Krajem Vysočina a Zakarpatskou částí Ukrajiny,“ přiblížil náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu a krajský předseda Petr Krčál.

zaoralek-fb.png
  • Na celodenní návštěvu Kraje Vysočina přijede ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek.
  • Jeho cesta bude zahrnovat zastávky na Žďársku a Jihlavsku. Mimo jiné navštíví a pozdraví občany ve Vesnici Kraje Vysočiny pro rok 2017.
  • Cestu uzavře setkání s členy strany. Lubomír Zaorálek se netajím, že jde do parlamentních voleb proto, aby je vyhrál.

Ve čtvrtek 3. srpna navštíví Kraj Vysočina ministr zahraničí a volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. První zastávkou bude obec Heřmanov na Žďársku, která v letošním roce zvítězila v soutěži Vesnice Kraje Vysočina. Společně s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem předají jejím zástupcům ocenění. „Půjde o celodenní návštěvu našeho kraje. A jelikož přivítáme ministra zahraničí, představíme výsledky Kraje Vysočina, které přesahují hranice naší republiky. Tím je míněna úspěšná spolupráce mezi Krajem Vysočina a Zakarpatskou částí Ukrajiny,“ přiblížil náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu a krajský předseda Petr Krčál. Z Heřmanova se Zaorálek přesune do Velkého Meziříčí, kde si prohlédne krajský domov pro seniory a pohovoří s jeho zaměstnanci. Zaorálek podpořil rozhodnutí současné vlády, díky kterému došlo ke skokovému navýšení mezd v sociálních službách. Předposlední zastávkou bude Nemocnice Jihlava, kde se setká s lékaři a zdravotními sestrami. Cestu po Vysočině uzavře setkání s členy ČSSD na Vysočině a vedením krajské organizace. Téma je jasné. Jsou jimi blížící se parlamentní volby. Podle Zaorálka je třeba, „aby strana před volbami pracovala jako armáda spojená cílem, kterým je volební úspěch.“