Michal Šmarda hovořil v nedělní Partii na TV Prima

Místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda byl v neděli 17. března hostem diskuzního pořadu Partie na TV Prima. V souboji názorů a argumentů se postavil proti předsedovi Poslanecké sněmovny PČR Radku Vondráčkovi z hnutí ANO a šéfovi poslanců TOP 09 a bývalému ministru financí Miroslavu Kalouskovi.

michal-smarda-4.jpg

• Za zhlédnutí stojí vystoupení místopředsedy ČSSD a novoměstského starosty Michala Šmardy v diskuzním pořadu Partie, která byla odvysílána na TV Prima v neděli 17. března.
  • Své soupeře v mnoha směrech převyšoval. Počítá se také notný smysl pro humor a věcný pohled na problematiku.

Místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda byl v neděli 17. března hostem diskuzního pořadu Partie na TV Prima. V souboji názorů a argumentů se postavil proti předsedovi Poslanecké sněmovny PČR Radku Vondráčkovi z hnutí ANO a šéfovi poslanců TOP 09 a bývalému ministru financí Miroslavu Kalouskovi. Hovořilo se o kauze mýto, plánovaných škrtech v rozpočtu či teroristickém útoku na Novém Zélandu.

Záznam může sledovat na https://prima.iprima.cz/partie/17032019.