Michal Šmarda vystoupil v televizi CNN Prima NEWS

• Za zhlédnutí stojí vystoupení místopředsedy ČSSD a novoměstského starosty Michala Šmardy v pořadu 360° Pavlíny Wolfové, který byl odvysílán na televizi CNN Prima NEWS v pondělí  1. února.
  • Tématem byla budoucnost levice v Česku.
  • O možném spojení ČSSD se Stranou zelených hovořil s jejím bývalým předsedou Matějem Stropnickým.

Místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda byl v pondělí  1. února hostem pořadu 360° Pavlíny Wolfové, který byl odvysílán na televizi CNN Prima News. Na téma budoucnost levice v Česku hovořil společně s bývalým předsedou Strany zelených Matějem Stropnickým. Právě spojení ČSSD se Zelenými je v současnosti vážně skloňovaným tématem, jemuž Šmarda fandí a zároveň varuje před sbližováním hnutí ANO s ODS. „Nemůžeme připustit to, co se děje poslední rok, kdy se sbližuje ANO a ODS. To bylo to vidět na hlasování o daňovém balíčku, kdy se podlamují příjmy státního rozpočtu, roste inflace a jsou to prakticky kroky, které vedou k posilování nejbohatších, a bohužel podrážení systému, na který jsme byli zvyklí,“ osvětlil Michal Šmarda s tím, že z toho důvodu je nepřijatelné, aby s takovou politikou měla ČSSD v příštím volebním období cokoliv společného.

Záznam můžete sledovat na https://cnn.iprima.cz/porady/360deg-pavliny-wolfove/01022021.