Naděžda Dobešová do Senátu!

Sedminásobná mistryně světa v kuželkách, členka české reprezentace a víceprezidentka Českého kuželkářského svazu působí od roku 2006 jako třebíčská městská zastupitelka. To svědčí o jejím velkém přehledu o komunální politice, problémech či úspěších domovského regionu.

dobosova-nadezda-e1453661095550.jpg
  • Na Třebíčsku budou v pátek a sobotu vybírat nového senátora.
  • Kandidátkou ČSSD je Naděžda Dobešová, která žije se svojí rodinouv Račerovicích.
  • Hraje fér a nestydí se za to.

Sedminásobná mistryně světa v kuželkách, členka české reprezentace a víceprezidentka Českého kuželkářského svazu působí od roku 2006 jako třebíčská městská zastupitelka. To svědčí o jejím velkém přehledu o komunální politice, problémech či úspěších domovského regionu. Jako politička se těší velké oblibě, zejména pro svoji slušnost, ochotu naslouchat a pomoci. Mnozí mohou namítat, že ve „vysoké politice” se slušné a férové jednání moc “nenosí”. Naděžda Dobešová je však opačného názoru a chce to také dokázat v Senátu.

Voličům představilo své devater

1. Dobrá práce pro lidi

2. Prosperující a odpovědné hospodářství

3. Spravedlivé daně

4. Podpora rodiny a seniorů

5. Kvalitní zdravotní péče

6. Dostupné a kvalitní školství

7. Podpora sportu a kultury

8. Péče o krajinu a přírodu

9. Zachování našich tradic

Symbolika s kuželkami na dráze je přitom na místě. I těch je devět.

„Do hry dávám srdce, spoléhám na týmovou práci a správnou taktiku. Nejde to bez vytrvalosti, houževnatosti a vůle k vítězství. Se stejným nasazením bych chtěla pracovat i v Senátu,“ uzavírá Naděžda Dobešová.