Nepolevujeme! Lidé si zaslouží dobrý život na Vysočině

V plném proudu je turné ČSSD na Vysočině. Nálada mezi lidmi je přitom jiná, než předpovídají volební průzkumy. Leccos prozradí také fotografie zveřejněné u článku. Zachyceny jsou zastávky v Humpolci, Třebíči, Havlíčkově Brodě a Žďáře nad Sázavou. Zbývají poslední dvě zastavení. Zítra oranžový tým, který vede tandem ostřílených borců Jiří Běhounek a Michal Šmarda, zavítá do Pelhřimova a turné ČSSD na Vysočině uzavře den před začátkem voleb v Jihlavě.

• Další kilometry po Vysočině najezdil oranžový tým ČSSD.
  • Kandidáti se zastavují s lidmi, diskutují s nimi a jsou na jejich straně.
  • Do sněmovních voleb zbývají 3 dny.

V plném proudu je turné ČSSD na Vysočině. Nálada mezi lidmi je přitom jiná, než předpovídají volební průzkumy. Leccos prozradí také fotografie zveřejněné u článku. Zachyceny jsou zastávky v Humpolci, Třebíči, Havlíčkově Brodě a Žďáře nad Sázavou. Zbývají poslední dvě zastavení. Zítra oranžový tým, který vede tandem ostřílených borců Jiří Běhounek a Michal Šmarda, zavítá do Pelhřimova a turné ČSSD na Vysočině uzavře den před začátkem voleb v Jihlavě.  „Současná vláda v čele s Bohuslavem Sobotkou tvrdě pracovala ve prospěch občanů a celé země. Na dobré vlně se veze také Kraj Vysočina. Všechno však může být rázem jinak. Víc než nahlas se mluví o znovuzavedení poplatků ve zdravotnictví, skloňována je také možnost školného na vysokých školách či privatizace nemocnic, k tomu se moci dožadují lidé, jež politiku berou pouze jako klíč k penězům, nikoliv jako službu lidem,“ varuje krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál