On-line debaty s členskou základnou

• Sociální demokraté na Vysočině rozjíždějí on-line debaty s členskou základnou.
  • První se koná už zítra, kdy hlavními řečníky budou náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví Vladimír Novotný,  předseda Výboru pro rozvoj strategických projektů, životní prostředí a MA 21 Martin Hyský a poslanec ČSSD Jiří Běhounek.
  • Na rozjezd bude hlavním tématem krajská politika sociální demokracie.

Pod facebookovou stránku ČSSD Vysočina se od příštího týdne rozjedou pravidelné debaty s členskou základnu. Už zítra se uskuteční beseda s náměstkem hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví Vladimírem Novotným,  předsedou Výboru pro rozvoj strategických projektů, životní prostředí a MA 21 Martinem Hyským a poslancem ČSSD Jiřím Běhounkem. Moderátorem debaty bude místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda. Její hlavními tématy budou krajská politika sociální demokracie a programové priority ČSSD v Radě Kraje Vysočina. „V nelehké době chceme dát našim členům opět šanci diskutovat, zapojit se do směřování sociální demokracie na Vysočině, rovněž bychom chtěli znát jejich názor na směřování ČSSD nejen na Vysočině, přičemž každý hlas se počítá. Věřím, že pořádání on-line debat se bude u členské základy těšit pozitivní odezvě,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál.