On-line krajská konference sociálních demokratů na Vysočině

• Sociální demokraty na Vysočině čeká krajská konference.
  • S ohledem na epidemickou situaci se poprvé uskuteční on-line.
  • Čeká je přitom nabitý program včetně voleb delegátů na 42. sjezd ČSSD, dále pak členů Předsednictva ČSSD za Kraj Vysočina či schválení krajské kandidátní listiny do parlamentních voleb.

V nezvyklém provedení se již tuto sobotu uskuteční krajská konference sociálních demokratů na Vysočině. Konat se bude on-line a tudíž se její delegáti připojí ze svých domů, odkud budou také hlasovat. „Výjimečná doba si žádá výjimečná řešení, tudíž se potkáme on-line. Technicky jsme vybaveni a mnohé máme odzkoušeno, nepochybuji tak o hladkém průběhu,“ poznamenal krajský předseda ČSSD Petr Krčál. Konference se zúčastní více 60 delegátů ze všech okresů Vysočiny. Čeká je přitom nabitý program. Volit se budou nejen delegáti včetně jejich náhradníků na 42. sjezd ČSSD, dále pak členové Předsednictva ČSSD za Kraj Vysočina či Ústřední kontrolní komise, důležitým bodem programu je také schválení krajské kandidátní listiny do parlamentních voleb. Počítá se také s jejím zhodnocením v podobě on-line tiskové konference. „V průběhu konference vzpomeneme také našeho dlouholetého člena Zdeňka Vraspíra, který nás v tomto týdnu opustil,“ dodal Krčál.