Osvědčený tandem povede sociální demokraty do parlamentních voleb na Vysočině

• Dvě výrazné tváře má v čele krajská kandidátka ČSSD do parlamentních voleb na Vysočině.
  • V čele bude místopředseda ČSSD, poslanec a bývalý hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, krýt záda mu bude novoměstský starosta Michal Šmarda.
  • Sociální demokraté chtějí na Vysočině zvítězit.

Za 8 týdnů se v České republice uskuteční parlamentní volby. O přízeň voličů budou usilovat také kandidáti sociální demokracie. Na Vysočině bude jejich lídrem místopředseda ČSSD, poslanec a bývalý hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, jenž se celý život řídí mottem „S nasazením, rozhodně, slušně.“ Díky tomu má jasno, co voliči ocení. „Volby rozhodne poctivá práce,” míní lídr oranžové kandidátky na Vysočině. Krýt záda mu bude výrazná osobnost lokální politiky, kterou je novoměstský starosta Michal Šmarda. „Jiří Běhounek reprezentuje stabilitu, jistotu toho, co dokázala sociální demokracie na Vysočině v minulosti, kdežto já představuju orientaci na budoucnost. Jsem na kandidátce i proto, abychom dali symbolicky najevo, že je v sociální demokracii možné, aby konzervativní a reformní proud spolupracovaly,“ poznamenal Šmarda.