Pátá on-line debata s členskou základnou se bude týkat změn v ekonomice

• Sociální demokraté na Vysočině pokračují v on-line debatách s členskou základnou.
  • V pořadí pátá se uskuteční v úterý 1. června a hlavními řečníky budou předseda středočeské buňky ČSSD a bývalý ministr průmyslu a obchodu Milan Urban a současný náměstek ministryně práce a sociálních věcí Michal Pícl.
  • Pozornost bude věnována změnám v ekonomice.

Pod facebookovou stránkou ČSSD Vysočina pokračují debaty s členskou základnou. V úterý 1. června se od 18.00 hod. uskuteční beseda s předsedou středočeské buňky ČSSD a bývalým ministrem průmyslu a obchodu Milanem Urbanem a současným náměstkem ministryně práce a sociálních věcí Michalem Píclem. Debatu, jejíž přenos poběží také na Zoomu, bude moderovat novoměstský starosta Michal Šmarda. Stěžejním tématem přitom budou změny, které zasáhnou ekonomiku. Skloňována bude například otázka, kam budou chodit lidé za 20 let do práce? „Členové sociální demokracie na Vysočině mají další možnost on-line diskuse. Téma se sice týká budoucnosti, na kterou se je však třeba připravit včetně dopadů, které s sebou změny v ekonomice přinesou,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál.