Petr Krčál a Jiří Běhounek: Přijďte volit, je to důležitější než jindy!

Krátce po otevření volebních místností odevzdal dnes v rodné Polničce svůj hlas v právě probíhajících sněmovních volbách předseda KVV ČSSD Kraje Vysočina a náměstek ministra pro legislativu a rovné příležitosti Petr Krčál. Společně s vnučkou Adriankou podpořil kandidáty sociální demokracie. Zastoupení různých generací bylo příznačně. V letošních volbách jde o hodně. „Jde o osud naší země, kterou v uplynulých 4 letech vedla ČSSD ve prospěch všech.

• Úderem dnešní 14. hodiny začaly letošní sněmovní volby a na Vysočině se otevřelo 1137 volebních místností.
  • Během dvou dnů lidé rozhodnou nejen o budoucnosti naší země, ale také Vysočiny.
  • Volbou ČSSD mají záruku toho, že Česká republika zůstane sociálním a demokratickým státem a Vysočina dobrým místem pro život.
  • Každý hlas se počítá.

Krátce po otevření volebních místností odevzdal dnes v rodné Polničce svůj hlas v právě probíhajících sněmovních volbách předseda KVV ČSSD Kraje Vysočina a náměstek ministra pro legislativu a rovné příležitosti Petr Krčál. Společně s vnučkou Adriankou podpořil kandidáty sociální demokracie. Zastoupení různých generací bylo příznačně. V letošních volbách jde o hodně. „Jde o osud naší země, kterou v uplynulých 4 letech vedla ČSSD ve prospěch všech. Nechceme strašit, nechceme vítat, chceme pracovat pro lidi. Zárukou je nejen značka ČSSD, ale také tým lidí na kandidátní listině ČSSD na Vysočině, v jejímž čele stojí tandem ostřílených borců Jiří Běhounek – Michal Šmarda,“ uvedl Petr Krčál.

S úderným vzkazem se přidal také hejtman Kraje Vysočina a lídr krajské kandidátky ČSSD Jiří Běhounek, který odevzdal volební lístek s číslem 4 v Pelhřimově. „ČSSD je tu od toho, aby mohla dále hájit v české politice svobodu, demokracii, solidaritu a spravedlnost, tudíž jde o jasnou volbu,“ uzavřel Jiří Běhounek.