Petr Krčál bude obhajovat funkci krajského předsedy

Na tradičním místě ve Větrném Jeníkově se v sobotu 28. října uskuteční Krajská konference ČSSD Kraje Vysočina. Program setkání se bude točit kolem volby předsedy Krajského výkonného výboru ČSSD, jeho členů a náhradníků. Volit se bude také předseda Krajské kontrolní komise ČSSD a rovněž tak její členové a náhradnicí.

krcal.jpg
  • Sociální demokraté na Vysočině se sejdou na výroční krajské konferenci.
  • Nejdůležitějším bodem programu bude volba krajského předsedy.
  • S podporou ze všech pěti okresů se bude o tuto funkci ucházet současný vysočinský předseda Petr Krčál.

Na tradičním místě ve Větrném Jeníkově se v sobotu 28. října uskuteční Krajská konference ČSSD Kraje Vysočina. Program setkání se bude točit kolem volby předsedy Krajského výkonného výboru ČSSD, jeho členů a náhradníků. Volit se bude také předseda Krajské kontrolní komise ČSSD a rovněž tak její členové a náhradnicí. „Setkáme se týden po sněmovních volbách, jejichž výsledku se budeme samozřejmě věnovat. Čekám diskuzi na toto téma. Je třeba si mnohé věci vyříkat,“ uvedl krajský předseda a náměstek ministra pro legislativu a rovné příležitosti Petr Krčál. Ten by rád svoji stranickou funkci obhájil. Návrh na jeho znovuzvolení se setkal s kladnou odezvou ze všech pěti okresů kraje.