Pozitivní ohlasy na první on-line debatu s členskou základnou

• V tomto týdnu se uskutečnila první on-line debata ČSSD na Vysočině s členskou základnou.
  • Diskutovala se přitom o krajské politice sociální demokracie.
  • Jejími hlavními řečníky byli náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví Vladimír Novotný, předseda Výboru pro rozvoj strategických projektů, životní prostředí a MA 21 Martin Hyský a poslanec a krajský zastupitel ČSSD Jiří Běhounek.

S pozitivními ohlasy se setkala první on-line debata ČSSD na Vysočině s členskou základnou. Uskutečnila se v tomto týdnu a jako debatní prostor posloužil facebookový profil ČSSD Vysočina. Hlavním tématem byla krajská politika sociální demokracie. Hosty debaty byli náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví Vladimír Novotný, předseda Výboru pro rozvoj strategických projektů, životní prostředí a MA 21 Martin Hyský a poslanec a krajský zastupitel ČSSD Jiří Běhounek. Debatu moderoval místopředseda ČSSD a novoměstský starosta Michal Šmarda. Hovořilo se o výsledcích krajských voleb, vyjednávání o krajské koalici, o programových prioritách ČSSD v Kraji Vysočina a dalších věcech. Hosté také zodpovídali na dotazy, které vznášeli sledující debaty. „Mimořádná doba si žádá mimořádné kroky Tím byla také první on-line debata s členskou základnou, která se ukázala jako efektivní nástroj, jak komunikovat s členy v době koronavirové pandemie. Jejich zapojení nás potěšilo a vážíme si jejich přízně. Těšíme se na další debatu,“ zhodnotil průběh první on-line debaty krajský předseda ČSSD Petr Krčál.