Předseda Sněmovny v Kraji Vysočina

Předseda Sněmovny Jan Hamáček navštívil dnes Kraj Vysočina. Svoji cestu po regionu zahájil na Letecké vrtulníkové základně v Náměšti nad Oslavou, kde jednal o jejím dozbrojení a dalším rozvoji.

• Po Bohuslavu Sobotkovi, Michaely Marksové navštívil Vysočinu další člen předsednictva ČSSD.
  • Cesta předsedy Sněmovny Jana Hamáčka se týkala zejména otázky rozvoje Letecké vrtulníkové základny a zaměstnanosti v našem regionu.
  • Ocenil také význam procesu transformace sociálních služeb.

Předseda Sněmovny Jan Hamáček navštívil dnes Kraj Vysočina. Svoji cestu po regionu zahájil na Letecké vrtulníkové základně v Náměšti nad Oslavou, kde jednal o jejím dozbrojení a dalším rozvoji. „Propojení Kraje Vysočina, Náměště nad Oslavou s Armádou ČR republiky zajišťuje nejenom bezpečnost ČR, ale i zaměstnanost na území Třebíčska,“ uvedl Jan Hamáček.

Následovala zastávka v První brněnské strojírně ve Velké Bíteši, která se týkala otázky zaměstnanosti v regionu Velkobítešska a Náměšťska a výrobního programu navázaného na potřeby Armády ČR a leteckého průmyslu. Odpolední část jeho programu proběhla na Ledečsku. Prohlédl si tu Domov Háj, který v současnosti prochází transformací. „Jde o správnou cestu,“ poznamenal Hamáček. Předseda Sněmovny se zúčastnil také politického mítinku k blížícím se volbám do Zastupitelstva Kraje Vysočina. Jde o turné sociální demokratů na Vysočině nazvané SPOLEČNĚ VYSOČINA 2016.