Přijďte k volbám a podpořte kandidáty ČSSD

Přibližně 410 tisíc voličů může dnes a zítra zasáhnout do komunálních voleb na Vysočině. Každý hlas se přitom počítá. Volby jsou důležité a rozhodnou o tom, kdo bude v příštích čtyřech letech vládnout v obcích na Vysočině. V případě senátních voleb půjde o zachování solidární a spravedlivé politiky.

logo-orange2.jpg
  • Dnes začínají komunální volby. Vybírat budeme také nové senátory na Třebíčsku a Chrudimsku, kam spadá i část Havlíčkobrodska.
  • Osvědčenou volbou jsou přitom kandidáti ČSSD. Pod jejích vedením se města a obce na Vysočině rozvíjejí správným směrem a jsou dobrou adresou pro život. Sociálně demokratičtí senátoři pak hájí v české politice solidaritu a spravedlnost.

Přibližně 410 tisíc voličů může dnes a zítra zasáhnout do komunálních voleb na Vysočině. Každý hlas se přitom počítá. Volby jsou důležité a rozhodnou o tom, kdo bude v příštích čtyřech letech vládnout v obcích na Vysočině. V případě senátních voleb půjde o zachování solidární a spravedlivé politiky.

Volební místnosti pro komunální volby 2018 a pro první kolo senátních voleb ve vybraných okrscích budou otevřené:

Pátek 5. 10. 2018, 14:00 – 22:00 hodin

Sobota 6. 10. 2018, 8:00 – 14:00 hodin

Pro druhé kolo senátních voleb v obvodech Chrudim a Třebíč se volební místnosti otevřou:

Pátek 12. 10. 2018, 14:00 – 22:00 hodin

Sobota 13. 10. 2018, 8:00 – 14:00 hodin