Přijedeme za vámi. ČSSD chce udržet dobrý život na Vysočině

V pondělí 9. října odstartuje turné ČSSD na Vysočině. Oranžový tým přijede do Bystřice nad Pernštejnem. Tým potáhne tandem Jiří Běhounek a Michal Šmarda. „Chceme dělat a děláme jinou kampaň, než tomu bylo v případě předchozích voleb. Přicházíme za lidmi, nikoliv lidé za námi. Pamatujeme i na děti a přivezeme s sebou skákací hrad,“ přibližuje krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál.

foto-prijedem-za-vami.jpeg
  • Na 8 míst napříč naším krajem zavítá oranžový tým ČSSD Vysočina.
  • Nepůjde o klasické mítinky, jako tomu bylo dřív.
  • Základem všeho bude diskuze s lidmi o tom, jak udržet dobrý život na Vysočině.

V pondělí 9. října odstartuje turné ČSSD na Vysočině. Oranžový tým přijede do Bystřice nad Pernštejnem. Tým potáhne tandem Jiří Běhounek a Michal Šmarda. „Chceme dělat a děláme jinou kampaň, než tomu bylo v případě předchozích voleb. Přicházíme za lidmi, nikoliv lidé za námi. Pamatujeme i na děti a přivezeme s sebou skákací hrad,“ přibližuje krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál. V rámci turné je naplánováno celkem 8 zastávek, a to v každém okrese Kraje Vysočina. Ukončeno bude 19. října v Jihlavě, tedy den před volbami. „Rádi se potkáme s každým, kterému není lhostejný osud naší republiky. Letošní parlamentní volby budou důležitější než kdykoli jindy,“ uzavírá Krčál.

Potkáme se:

Pondělí