Sociální demokraté na Vysočině posílají srdce pro sociální pracovníky

• Na 16. března připadá Světový den sociální práce, díky kterému si připomínáme práci sociálních pracovnic a pracovníků.
  • Koronavirová epidemie je vystavila nelehké zkoušce, kterou však zvládli a je na místě jim poděkovat.
  • Poděkování si přitom zaslouží všichni pracovníci v první linii.

Na 16. března připadá Světový den sociální práce, díky kterému si připomínáme čím dál důležitější práci sociálních pracovnic a pracovníků. Už více než rok prochází nelehkou zkouškou, kdy pečují o nejkřehčí z nás v době vrcholící pandemie. Tím pádem je na místě jim poděkovat. Mimo jiné také aktivitou s názvem Srdce pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách, která probíhá pod hlavičkou místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové. „Posíláme nejen symbolické srdce, ale také srdečně děkujeme, a to nejen pracovníkům v sociálních službách, ale všem lidem v první linii, kteří pomáhali a pomáhají ze všech sil,“ vysekl poklonu krajský předseda ČSSD Petr Krčál.