Teď je to na vás. DNES a ZÍTRA rozhodněte!

Českou republiku vede úspěšná vláda v čele s Bohuslavem Sobotkou. V mnoha oblastech se řadíme k nejlepším. Ať už jde o nejnižší nezaměstnanost v Evropě, společně s ekonomickým růstem se zvyšuje produktivita práce, zároveň se řadíme k nejbezpečnějším zemím na světě. K tomu lidem rostou platy a seniorům se konečně dostává zasloužené pozornosti. V naší zemi se konečně zlepšil život k lepšímu. Těží z toho také Kraj Vysočina.

volebni-urna.jpg
  • Česká republika se nachází v kondici, v jaké už dlouho nebyla. Těží z toho také Kraj Vysočina.
  • Všechno ale může být rázem jinak a doplatí na to všichni.
  • Mluví se o znovuzavedení poplatků ve zdravotnictví, skloňována je také možnost školného na vysokých školách či privatizace nemocnic, k tomu se moci dožadují lidé, jež politiku berou pouze jako klíč k penězům, nikoliv jako službu lidem.
  • Dnes začínají sněmovní volby. Teď je to na vás.

Českou republiku vede úspěšná vláda v čele s Bohuslavem Sobotkou. V mnoha oblastech se řadíme k nejlepším. Ať už jde o nejnižší nezaměstnanost v Evropě, společně s ekonomickým růstem se zvyšuje produktivita práce, zároveň se řadíme k nejbezpečnějším zemím na světě.  K tomu lidem rostou platy a seniorům se konečně dostává zasloužené pozornosti. V naší zemi se konečně zlepšil život k lepšímu. Těží z toho také Kraj Vysočina.

Rozvíjí se tu a modernizují všechny krajské nemocnice, staví se nové stanoviště záchranné služby a domovy pro seniory. Vedle toho bylo opraveno více než 1000 km silnic a téměř 100 mostů za 8 miliard korun. Přes velké investice, které v porovnání s ostatními kraji patří k nejvyšším, hospodaří hejtmanství v černých číslech. Úspěšně také čerpá finanční prostředky, které slouží k rozvoji Vysočiny. Díky podpoře z Regionálního operačního programu Jihovýchod se podařilo dotáhnout do konce 322 projektů za více než 13 miliard korun. Užitek z toho měli všichni – města, obce, neziskové organizace i živnostníci. Potřebné pomoci se rovněž dostává venkovu a zemědělské výrobě, která k němu neodmyslitelně patří. Hájíme naše zemědělce a bojujeme za jejich zájmy.

Podpořte nás, prosím, v naší práci! Volbou ČSSD máte jistotu, že Vysočina zůstane dobrým místem pro život.