Váháte ještě s podporou? Zeptali jsme se za vás. Proč dám ve volbách hlas ČSSD?

„Po hubených letech jsem se v práci dočkal vyššího platu. K tomu máme přislíbeno další navýšení. Oceňuji, že jsme po dlouhé době našli zastání a že někoho zajímá, jak si vedeme. Řešíme to teď hodně doma. Syn půjde poprvé volit.“ (Jan, 49 let, Třebíč) „S manželkou se staráme o tři děti. Zatímco dřív jsme museli počítat každou korunu, teď se nám žije lépe. Uplatňujeme vyšší daňové slevy na děti, polepšíme si i díky větším přídavkům. Těší nás, že stát začal více myslet rodiny.“ (Petr, 34 let, Pelhřimov)

cssd-logo_3.jpg
  • Pokud ještě nevíte, koho budete volit, zvažte podporu sociální demokracie. Stejně jako to udělají lidé, kteří už mají jasno a kterých jsme se zeptali za vás, proč dají ve volbách hlas ČSSD.
  •  Volbou ČSSD máte jistotu, že váš hlas nepropadne, nebude zneužit ve prospěch několika kamarádíčků či nezabloudí mezi váhavé střelce.
  • Víme, co chceme. V politice chceme udávat jasný sociální rozměr a udržet dobrý život na Vysočině

„Po hubených letech jsem se v práci dočkal vyššího platu. K tomu máme přislíbeno další navýšení. Oceňuji, že jsme po dlouhé době našli zastání a že někoho zajímá, jak si vedeme. Řešíme to teď hodně doma. Syn půjde poprvé volit.“  (Jan, 49 let, Třebíč)

„S manželkou se staráme o tři děti. Zatímco dřív jsme museli počítat každou korunu, teď se nám žije lépe. Uplatňujeme vyšší daňové slevy na děti, polepšíme si i díky větším přídavkům. Těší nás, že stát začal více myslet rodiny.“ (Petr, 34 let, Pelhřimov)

„Studuji vysokou školu. Současná vláda hodně investuje do školství. Důležité je pro mě i to, že v čele kandidátky ČSSD stojí lidé, za kterými je vidět kus práce. Jde o lidi, kteří mají vztah k našemu kraji, žijí tu a zajímají se o každodenní dění“. (Hana, 22 let, Moravské Budějovice)