Vítej na palubě! Jiří Běhounek vstoupil do ČSSD

•  Poslanec a krajský zastupitel za ČSSD Jiří Běhounek vstoupil do   sociální demokracie.
  •  Rozšířil tak členskou základnu sociálních demokratů na Vysočině.
  •  Jeho vstup schválili členové sociálně demokratické buňky v Pelhřimově,   který je Běhounkovým domovem.

Poslanec a krajský zastupitel za ČSSD Jiří Běhounek se stal členem sociální demokracie. „Doba vyžaduje činy. Když je ČSSD ve složité situaci a mnozí ji opouštějí, je vstup jasným krokem,“ zdůvodnil Jiří Běhounek. Jeho přijetí odsouhlasili sociální demokraté v Pelhřimově na čtvrteční členské schůzi. „Vítám toto rozhodnutí Jiřího Běhounka, který se stal viditelnou tváří ČSSD nejen v Kraji Vysočina. Díky letité a úspěšné spolupráci mohu říci, že jde o schopného a férového chlapa,“ poznamenal krajský předseda ČSSD Petr Krčál. Se sociální demokracií Běhounek spolupracuje od roku 2000, kdy za ni poprvé usedl ve zdravotnickém výboru Kraje Vysočina. V roce 2002 za ČSSD poprvé kandidoval v komunálních volbách a v roce 2008 se stal hejtmanem Kraje Vysočina. V čele našeho kraje setrval do loňských voleb.