Volby klepou na dveře. Sociální demokraté míří na Havlíčkobrodsko

• Havlíčkobrodsko se zítra zbarví dooranžova.
  • Tři zastávky tu mají naplánovány sociálnědemokratičtí kandidáti, kteří usilují o přízeň voličů v blížících se parlamentních volbách.
  • Oranžový tým se objeví v Přibyslavi, Chotěboři a Havlíčkově Brodě.

Po Žďársku, Pelhřimovsku a Třebíčsku má oranžový tým namířeno na Havlíčkobrodsko. Dorazíme sem ve středu 5. října, tedy dva dny před startem parlamentních voleb. V čele bude kandidát č. 2 na sociálnědemokratické kandidátce do parlamentních voleb na Vysočině, kterým je novoměstský starosta Michal Šmarda. Doplní jej zastupitelka města Přibyslav Lucie Orgoníková, havlíčkobrodský psycholog Bohuslav Kůrka či chotěbořský starosta Tomáš Škaryd. „Vyrážíme opět po obědě, přičemž se zastavíme  v Přibyslavi, Chotěboři a v centru Havlíčkova Brodu, kde představíme plán, jak postavit Českou republiku po covidu opět na nohy včetně toho, kdo to zaplatí, “ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál. Občasné tak mají šanci potkat se s čelními představiteli sociální demokracie na Vysočině a probrat s nimi, co všechno je třeba udělat pro lepší budoucnost.