Vyříkali jsme si to na férovku. Změníme, co lidi štve

Turné ČSSD na Vysočině je u konce. Poslední zastávkou, den před začátkem sněmovních voleb a otevřením volebních místností, bylo centrum Jihlavy. Na Masarykově náměstí se představili nejen okresní lídři krajské kandidátky, v jejímž čele stojí tandem ostřílených borců Jiří Běhounek a Michal Šmarda, ale také další kandidáti. Nemluvili přitom do prázdna. ČSSD se těší pozornosti. Jde totiž o budoucnost každého z nás. Nicneříkající sdělení nestačí. Lidem je nutné mít co nabídnout. ČSSD jako jediná strana zaručuje dobrý život na Vysočině.

• Oranžový tým ČSSD projel stovky kilometrů Vysočinou. Každé zastavení mělo smysl.
  • Kandidáti ví, co je třeba změnit, aby se lidem na Vysočině žilo dobře.
  • Do sněmovních voleb zbývá 1 den.

Turné ČSSD na Vysočině je u konce. Poslední zastávkou, den před začátkem sněmovních voleb a otevřením volebních místností, bylo centrum Jihlavy. Na Masarykově náměstí se představili nejen okresní lídři krajské kandidátky, v jejímž čele stojí tandem ostřílených borců Jiří Běhounek a Michal Šmarda, ale také další kandidáti. Nemluvili přitom do prázdna. ČSSD se těší pozornosti. Jde totiž o budoucnost každého z nás. Nicneříkající sdělení nestačí. Lidem je nutné mít co nabídnout. ČSSD jako jediná strana zaručuje dobrý život na Vysočině. Opřít se může o jasný program psaný pro lidi, nikoliv pro pár vyvolených. „Máme přitom na co navázat. Na Vysočině jsme také doma. Tudíž chceme našemu kraji pomáhat. Žádná vypočítavost či dohazování kšeftů kamarádíčkům,“ říká krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál. Co z toho plyne? Zítra a pozítří volte č. 4. Bez vás to nedokážeme!