Zastavte se na minutu. Píše Vám Jiří Běhounek

• Váháte ještě, koho podpoříte v krajských volbách? Přečtěte si dopis našeho hejtmana Jiřího Běhounka adresovaný všem obyvatelům Kraje Vysočina.
  • Posledních 12 let nám mohl sloužit jako hejtman, tudíž víme, že to s naším krajem myslí dobře.
  • Navíc nechce opouštět Vysočinu a své sousedy v době, kdy je potřeba napnout všechny síly.

Milí sousedé,

děkuji vám za to, že jste si našli čas přečíst si několik řádků o tom, co děláme a co chceme dělat pro naši krásnou Vysočinu. Máme totiž jasný plán, jak v několika následujících letech zlepšit život lidí na Vysočině a zároveň dostat na lopatky dva sakra silné soupeře. Přítomný koronavirus a přicházející krize budou velkou zkouškou našich schopností. Máme je a vynaložíme je ve prospěch všech! Nepotřebujeme přitom střílet od boku. Nepotřebujeme se ani schovávat za nesplnitelné návrhy či líbivá hesla. Co vám můžeme slíbit, jsou velké investice, díky kterým udržíme pracovní místa pro naše lidi. Opřít se přitom můžeme o učebnicové hospodaření našeho kraje, který jsme nezadlužovali. V případě nakládání s penězi jsme se řídili selským rozumem. Tím pádem jsme nerozhazovali zbytečně a zároveň neseděli na kase. I díky tomu je Vysočina bezpečným místem pro život, kde se lidé nemusí bát vyjít ven. Že na Vysočinu nedám dopustit, se dobře ví. Za ty společné roky se už hodně známe a víte, že to s naším krajem myslím dobře. Když je třeba zabrat, zabereme společně. S námi navíc máte jistotu, že nebudeme měnit to, co funguje, a napravíme to, co potřebuje změnu. Žijeme tu spolu celý život a posledních 12 let jsem vám mohl sloužit jako hejtman. Neopustím Vysočinu a své sousedy v době, kdy je potřeba napnout všechny síly. Zároveň vás prosím, abyste dobře zvážili, komu dáte svůj hlas v blížících se krajských volbách. Nepochybuji totiž o tom, že společně to zvládneme!

Váš hejtman

MUDr. Jiří Běhounek