Zelená pro Vysočinu: Milan Štěch a Michal Šmarda do Senátu, Jiří Běhounek v čele krajské kandidátky

V druhé polovině srpna se sešlo šedesátičlenné předsednictvo ČSSD. Jedním z témat jednání byly senátní a krajské volby, které se budou konat v příštím roce. Členové předsednictva přitom posvětili, že na Vysočině bude o křeslo senátora usilovat místopředseda strany a novoměstský starosta Michal Šmarda.

logo-orange_3.jpg
  • Tři důležité zprávy pro Kraj Vysočinu přineslo poslední jednání předsednictva ČSSD.
  • Jsou již známa jména kandidátů ČSSD v senátních volbách na Vysočině i jméno lídra kandidátky sociální demokracie v krajských volbách.
  • Jiří Běhounek, Milan Štěch a Michal Šmarda se budou prát o úspěch oranžových v příštím roce.

V druhé polovině srpna se sešlo šedesátičlenné předsednictvo ČSSD. Jedním z témat jednání byly senátní a krajské volby, které se budou konat v příštím roce. Členové předsednictva přitom posvětili, že na Vysočině bude o křeslo senátora usilovat místopředseda strany a novoměstský starosta Michal Šmarda. Do boje o senátorské křeslo chce vedení strany také vyslat současného místopředsedu Senátu Milana Štěcha. Dále předsednictvo rozhodlo, že v krajských volbách za rok stranickou kandidátku na Vysočině povede úspěšný hejtman Jiří Běhounek. „Všechna tři jména jsou jasným signálem, že v Kraji Vysočina uděláme pro úspěch ČSSD maximum. Jde o výrazné osobnosti, které se zasloužili o rozvoj našeho regionu. Ať už ve vedení města, kraje či horní komory,“ poznamenal krajský předseda ČSSD a člen předsednictva strany Petr Krčál.