Zvažte volbu a nenechte si vzít Vysočinu

Toto přece nechcete! Vysočina se pro některé vypočítavce stala odrazovým můstkem k moci. V ničem jí to ale nepomůže. Pomůže to pouze pár kamarádíčkům. Lidé by měli dobře zvážit svoji volbu. Jistě se všichni shodneme, že chceme pro Vysočinu to nejlepší. Neuvažují tak ale všichni. Někteří se v našem kraji nakrátko „zabydleli“ jen proto, aby měli možnost nadále budovat svoji kariéru. Vysočina je jim ukradená a jejich postoj nemá nic společného s prací pro lidi, kteří tu žijí. Taková práce si totiž žádá zapálené lidi, kteří dýchají pro náš kraj, a když bude potřeba, budou stát za Vámi.

foto-zvazte-volbu-a-nenechte-si-vzit-vysocinu.png
  • Na Vysočině se o přízeň voličů ucházejí lidé, kteří nemají k našemu regionu žádný vztah.
  • Ničemu tak nepomohou. Vysočina je jim ukradená.
  • Lidé by měli dobře zvážit svoji volbu. Pro náš domov přece chceme to nejlepší.
  • Určitě se nelze spoléhat na rychlokvašky, slibotechny či dosazené pomocníky z rodinné firmy

Toto přece nechcete! Vysočina se pro některé vypočítavce stala odrazovým můstkem k moci. V ničem jí to ale nepomůže. Pomůže to pouze pár kamarádíčkům. Lidé by měli dobře zvážit svoji volbu.

Jistě se všichni shodneme, že chceme pro Vysočinu to nejlepší. Neuvažují tak ale všichni. Někteří se v našem kraji nakrátko „zabydleli“ jen proto, aby měli možnost nadále budovat svoji kariéru. Vysočina je jim ukradená a jejich postoj nemá nic společného s prací pro lidi, kteří tu žijí. Taková práce si totiž žádá zapálené lidi, kteří dýchají pro náš kraj, a když bude potřeba, budou stát za Vámi.

Kdo to zmůže? Určitě lidé, kteří jsou tu doma, vychovávají či vychovávali zde své děti a dobře vědí, co je třeba udělat pro dobrý život na Vysočině.  V tomto případě nemají šanci žádné rychlokvašky, slibotechny či dosazení pomocníci z rodinné firmy. To však neplatí pro kandidáty ČSSD, kteří chtějí pro Vysočinu udělat maximum a svojí prací to každý den dokazují. Jde o lékaře, starosty, učitele, živnostníky a mnohé další.